Advertisement

Vitamin C Fiyat Eczane

Vitamin C Fiyat Eczane

Sunlife Vitamin C 1000 mg 20 Efervesan Tablet

Sunlife Vitamin C 1000 mg 20 Efervesan Tablet

Sunlife Vitamin C 1000 mg 20 Efervesan Tablet (960078)

İndirim Oranı : %40 İndirim

Sepetteki Son Fiyat

Fiyat : ₺49,90 (KDV Dahil)

Ä°ndirimli : ₺29,90 (KDV Dahil)

Sepet Fiyatı :

Urun-Detay-Bilgilendirme

Limon Aromalı Suda Eriyen 1000mg C Vitamini.

Ürün stoklarımızda kalmamıştır.

  • Teslimat Süreci
  • SipariÅŸ ve Ä°ade Süreçleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg 20 Efervesan Tablet

Sunlife Vitamin C 1000 mg 20 efervesan tablet, limon aromalı tadıyla kullanımınıza sunulmuştur.

Besin değeri: Her tablet 100mg Vitamin C içerir.

Kullanım Şekli ve Dozu: Günde bir adet efervesan tableti bir bardak (250 ml) su içinde eritin ve için.

Saklama Koşulları: Kapağını sıkıca kapatınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

Gıda Takviyesidir.

Ambalaj: 20 suda eriyen tablet

Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.

Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği'ne göre:

Ürünün içeriğinde bulunan C vitamini;

- Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

- Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

- Normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

- Yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur.

Form

Efervesan Tablet (Suda Eriyen)

Teslimat Süreci

Ürünleriniz sipariş sürecinde seçmiş olduğunuz ürün çeşidi ve adete bağlı olarak 1-3 iş günü içerisinde tarafınıza gönderilmeye çalışılır. Siparişler UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo ve Sürat Kargo ile adresinize kadar kargo ücretli ya da ücretsiz kargo avantajı ile gönderilir. Bu gönderim şeklinin dışında Ankara Çukurambar mağazamızdan teslimat yöntemimiz mevcuttur. Mağaza tesliminde müşteri hizmetlerimiz tarafından aranarak bilgilendirildikten sonra paketinizi teslim alabilirsiniz.

Kargo Süreci Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Ãœrünleriniz kargoya verildikten sonra yaÅŸanabilecek problemlerde en hızlı çözüm; kargo firması ile görüşmek olacaktır. Yine de böyle durumlarda çözümü hızlandırmak adına biz elimizden gelenin en iyisini sizin memnuniyetiniz için yapıyor olacağız.
  • Kargo firması, sipariÅŸte belirtmiÅŸ olduÄŸunuz adreste sizi bulamazsa ürünleriniz bölgenizde kargo ÅŸubesine geri götürülür. 3 gün içerisinde ürünlerinizi ÅŸubeden teslim almamanız halindeyse üründen firmamıza geri iade edilir.
  • Ä°ade dönen kargolar tarafınıza ikinci kargo ücreti yansıtılarak tekrar gönderim yapılacaktır.
  • Kargonuzu teslim alırken hasar olup olmadığını kontrol etmeli ve teslimat kaynaklı bir hasar meydana gelmiÅŸse hasar tutanağı tutturmalısınız.
  • Araçla teslimat yapılmayan ÅŸehirden uzak bölgeler ve askeri üs - askeri lojman gibi güvenlik nedeniyle giriÅŸ yapılamayan bölgelere teslimat yapılamamaktadır. Adresiniz için bu durumlar söz konusu ise ürünlerinizi farklı bir adrese istemelisiniz. Aksi takdirde yaÅŸanabilecek gecikme ve aksaklıklarda sorumluluk size ait olacaktır.

Sipariş ve İade Süreçleri

İnternet sitemizden vereceğiniz siparişlerde hem kredi kartı ile hem de havale ile ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartınız ile gerçekleştireceğiniz işlemlerde ise BDDK kuralları gereği kozmetik ve gıda takviyelerinde taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Site genelinde kartınız ile yapacağınız ödeme işlemlerinde kart bilgileriniz gelişmiş teknolojilerle korunur ve ödeme işlemlerinin güvenle yapılması sağlanır. Site üzerinde yaptığınız işlemler Comodo SSL 2048 bit teknolojisi ile şifrelenerek dışarıdan gelebilecek olan müdahalelere karşı korunur. Ayrıca site içerisinde paylaşacağınız her bilgi KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) kapsamında özenle korunur.

İade Koşulları

Sitemizden verdiğiniz siparişi, siparişinizin tarafınıza tesliminden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Kullanılmış ve hasar görmüş ürünler ile tek kullanımlık ürünler, hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünler iade edilememektedir.

Ä°ade Ä°ÅŸlemleri

İade işleminin yapılabilmesi için Müşteri İlişkileri'ne faks, email, destek talebi, whatsapp veya telefon ile ulaşarak iade talebinizi belirtmeniz yeterlidir. e-fatura mükellefi müşterilerimizin iade faturası kesmesi gerekmektedir. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün SATICI'ya gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI tarafından karşılanır.

Ürünün yukarıda belirtilen İade Koşulları'na uygunluğu müşteri hizmetleri tarafından kontrol edilip iadeye uygun bulunması ve iade onayı verilmesini takiben 10 gün içinde, siparişinize ilişkin yaptığınız ödemenin iadesi, ödeme yönteminize bağlı olarak kredi kartınıza veya banka hesabınıza aktarılacaktır. Bankanıza bağlı olarak, iadenizi kredi kartınızda veya banka hesabınızda görmeniz birkaç gün sürebilir. Belirtilen iade süreci sadece hesabınızın bulunduğu bankaya bağlıdır ve bu kapsamda tarafımızın süreçle ilgili herhangi bir hak veya yetkisi bulunmamaktadır.

Talebinizin İade Koşulları'na uygun olmadığı belirlenip bu sebeple iade onayı verilmezse iade talebiyle gönderdiğiniz ürün 10 gün içinde karşı ödemeli olarak internet sitemizde kayıtlı olan adresinize yeniden gönderilecektir.

Benzer Ürünler

  • Carlson Omega 3 Balık Yağı Kapsülü

    Carlson

    Yüksek oranda omega-3 yağ asitleri içeren doğal balık yağı kapsülü.

    ₺94,90 KDV Dahil

    ₺134,50 KDV Dahil

  • Carlson Omega 3 Balık Yağı Limon Aromalı 200ml

    Carlson

    Limon Aromalı Balık Yağı Şurubu

    ₺269,90 KDV Dahil

    ₺350,00 KDV Dahil

  • Sunlife Zenergade 10 Efervesan Tablet

    SUNLIFE

    Kafein, Taurin ve Vitaminler İçeren Takviye Edici Gıda

    ₺44,90 KDV Dahil

    ₺69,90 KDV Dahil

  • Carlson Omega 3 Balık Yağı Portakal Aromalı 200ml

    Carlson

    Portakal Aromalı Balık Yağı Şurubu

    ₺224,90 KDV Dahil

    ₺299,90 KDV Dahil

Vitamin C Fiyat Eczane

Source: https://www.eczane.com.tr/sunlife-vitamin-c-1000-mg-20-efervesan-tablet

Posting Komentar

0 Komentar

banner